Anna Josephson

Jag som grundat och driver KUBI Coaching heter Anna Josephson  och är utbildad Professionell Coach och förändringsledare på Gothia Akademin i Göteborg. Har även utbildat mig inom teamcoaching samt att jag nu även vidareutbildar mig till Par- och Relations-coach på Humanova i Göteborg. 
Då jag brinner för relationer och vikten av att må bra tillsammans känns denna utbildning som viktig då jag nu kan erbjuda tjänster för par-, familj- och vänskaps-relationer. 

Det som driver mig som coach är tanken om att vi kan göra förändringar i livet och arbetslivet ganska enkelt fast det känns så svårt. Det handlar om att bli medveten på olika plan och efter det hitta möjligheterna till förändring.

Vi behöver bli medvetna om vad det egentligen handlar om!

Är även ideellt engagerad i organisationen Wake Me Up där vi stöttar ungdomar på sin väg in i vuxenlivet. Vi erbjuder gratis vägledning och coaching till ungdomar 16-22 år. Detta känns så rätt för mig då jag vet att vägen in i vuxenlivet kan vara så svårt. 

Jag vänder också till min coach då jag behöver ny energi eller struktur i mitt liv, det kan också vara när jag har en utmaning eller ett större beslut att ta. Med hjälp av min coach får jag vända och vrida på de olika alternativen, genom att jag bland annat ser saken ur nytt perspektiv. Genom detta får jag en klarare bild över vad jag behöver göra och det skapar energi som hjälper mitt att komma framåt. Mina beslut blir helhjärtade och besluten landar i mig med tyngd då jag själv har funnit svaren och lösningarna. För mig känns det självklart att använda mig av en coach.

Varmt välkommen!
Anna Josephson