Coaching Individ

-att hitta ny energi och motivation för att nå dina drömmar och mål

Vill du få till en förändring i livet och utveckla dig själv som person? Skapa en tydligare bild av vad det är som är viktigt och vad du behöver göra för att komma dit du vill? 

Då kan coaching vara en väg för dig!

Under samtalet använder jag mig av olika tekniker, verktyg och ställer kraftfulla frågor. Dessa får dig att tänka på ett nytt plan och se dina frågeställningar och utmaningar ur nya perspektiv. Vilket ger dig nya insikter och genom dem kan du formulera nya mål och delmål och se möjliga lösningar. Du skapar en plan för att nå dina mål och du får även identifiera de hinder som kan finnas. 

Genom de insikter du får och de action du gör skapas ny energi och motivation som hjälper dig på vägen. Du maximerar då din egna potential och blir den bästa versionen av dig själv.

Coaching kan vara till hjälp i olika skeden i livet, det kan t ex vara när du skall: 

- Byta karriär,  utbilda dig, i ledarskapsfrågor, skapa struktur i livet, ta ett svårt beslut, hantera jobbrelaterade frågor, hantera utmaningar, hantera konflikt, bryta upp ur en relation, våga ta steget att starta en ny relation eller hitta glädje och energi i livet. 

Som Coach är jag värderingsfri, genom att jag lyssnar och ställa kraftfulla frågor hjälper det dig att klargöra vad som är viktigt för dig samt vad du behöver göra för att nå dina mål och önskade lägen. 

Till skillnad från rådgivning bollar jag tillbaka frågorna så att du hittar svaren inifrån, vilket gör denna metoden mycket effektiv. 

Jag coachar enligt ICF (International Coach federation) etiska riktlinjer och 8 kärnkompetenser. 

Jag coachar digitalt, i mötesrum eller om du så vill kan vi ta en promenadcoaching, det är helt upp till dig. Jag håller till i Bohuslän men kan även coacha digitalt i hela Sverige eller i hela världen om det är så.

Prislista coachsamtal för privatpersoner.

Är du intresserad av ett samtal eller har frågor är du välkommen att kontakta mig.

Varmt välkommen!

Hur går coaching till? Vem är det till för?

Hur går coaching till?

Vi bokar in ett första möte där vi pratar igenom din situation. Mötet kan antingen vara fysiskt eller digitalt. 

Under första samtalet får du berätta om din situation och vi spånar för att hitta ditt önskade läge och mål. Utifrån om du bokat ett eller en serie av tillfällen börjar vi jobba mot det önskade läget och målet. Jag som coach lyssnar och ställer kraftfulla frågor som får dig att tänka på ett nytt sätt.
Jag coachar enligt ICF (International Coach Federations) etiska riktlinjer och kärnkompetenser. 

Coaching är ingen rådgivning eller terapi utan det handlar om att du själv kommer fram till hur du vill hantera det som händer i ditt liv. Genom att du själv har svaren så blir de steg och beslut du tar mer "rotade" i dig vilket betyder att det med större sannolikhet blir som du önskar.  

Vem är coaching till för? 

Coaching är till för alla! 

Vi kan alla behöva förändring och då är coaching ett perfekt verktyg. Coaching är till för dig som vill ha en förändring oavsett yrke, position eller kön.
Det kan vara inom din profession, inom föreningslivet eller som privatperson.

Kontakta mig på KUBI Coaching för mer information om du är nyfiken på coaching.

Du når mig på 0732-62 69 84 eller via kontaktsidan

Välkommen!


Jag har blivit coachad av Anna under ett års tid. Hon har en förmåga att genom sina frågor möjliggöra att jag får tillgång till mina egna lösningar och svar. Anna är en otroligt varm och jordnära coach som skapar en trygghet för mig när jag går utanför min komfortzon. Hon har en förmåga att få mig att se på saker från andra perspektiv som hjälper mig framåt mot mina mål. Vill du utvecklas personligt eller i din profession med hjälp av en riktigt proffsig coach kan jag varmt rekommendera Anna Josephson på KUBI Coaching"

Linda Björnberg
Sitechef Coor