Coaching Individ


Samtal med en Professionell coach!

Som coach möter jag dig där du är och hjälper dig att hitta dina bästa lösningar. Detta oavsett var du är i livet och vad det är för ämne du vill behandla. Det är du som sätter agendan och riktningen mot resultatet. Jag som coach lotsar dig och ställer kraftfulla frågor för att få dig till insikt om vad du behöver göra. 

Jag använder olika tekniker, verktyg och de kraftfulla frågorna. Genom dessa får du vända och vrida på dina frågeställningar och se saker ur nya perspektiv. 

- Du får identifiera de mål du vill nå
- Fundera på vad du behöver göra och hur du skall tänka för att ta dig dit.
- Skapa en plan och fundera på om det finns några hinder på vägen. 

Jag coachar enligt ICF (International Coach federation) etiska riktlinjer och 8 kärnkompetenser. ICF är en global organisation för coacher över hela världen. Genom att jag är utbildad, certifierad och jobbar utefter ICFs riktlinjer säkerställer det kvalitet och etik i mitt arbete. 

Jag coachar digitalt, i mötesrum eller om du så vill kan vi ta en promenadcoaching, det är helt upp till dig. Jag håller till i Bohuslän men kan även coacha digitalt i hela Sverige eller i hela världen om det är så.

Det finns även möjlighet att använda sitt friskvårdsbidrag vid användande av tjänsten promenadcoaching.


Boka kostnadsfritt samtal med Anna 


Jag har blivit coachad av Anna under ett års tid. Hon har en förmåga att genom sina frågor möjliggöra att jag får tillgång till mina egna lösningar och svar. Anna är en otroligt varm och jordnära coach som skapar en trygghet för mig när jag går utanför min komfortzon. Hon har en förmåga att få mig att se på saker från andra perspektiv som hjälper mig framåt mot mina mål. Vill du utvecklas personligt eller i din profession med hjälp av en riktigt proffsig coach kan jag varmt rekommendera Anna Josephson på KUBI Coaching"

Linda Björnberg
Sitechef Coor

Hur går coaching till? Vem är det till för?

Hur går coaching till?

Vi bokar in ett första möte där vi pratar igenom din situation. Mötet kan antingen vara fysiskt eller digitalt. 

Under första samtalet får du berätta om din situation och vi spånar för att hitta ditt önskade läge och mål. Utifrån om du bokat ett eller en serie av tillfällen börjar vi jobba mot det önskade läget och målet. Jag som coach lyssnar och ställer kraftfulla frågor som får dig att tänka på ett nytt sätt.
Jag coachar enligt ICF (International Coach Federations) etiska riktlinjer och kärnkompetenser. 

Coaching är ingen rådgivning eller terapi utan det handlar om att du själv kommer fram till hur du vill hantera det som händer i ditt liv. Genom att du själv har svaren så blir de steg och beslut du tar mer "rotade" i dig vilket betyder att det med större sannolikhet blir som du önskar.  

Vem är coaching till för? 

Coaching är till för alla! 

Vi kan alla behöva förändring och då är coaching ett perfekt verktyg. Coaching är till för dig som vill ha en förändring oavsett yrke, position eller kön.
Det kan vara inom din profession, inom föreningslivet eller som privatperson.

Kontakta mig på KUBI Coaching för mer information om du är nyfiken på coaching.

Du når mig på 0732-62 69 84 eller via kontaktsidan

Välkommen!